I don't know what to do anymore

2012-04-23 @ 18:28:33
Somnade vid 10 över 6 imorse efter en hel natt utan sömn och var sen tvungen att gå upp igen vid kvart över 7 för att göra mig i ordning till skolan och allt så man kan ju säga att jag var rätt död.. När jag kom hem så gick jag iaf och la mig en stund för att sova lite men ville liksom inte sova bort all min tid men känner nu hur jävla trött jag börjar bli igen så funderar på att ladda ner ngn bra film och bara ta det lugnt typ :) 
//Linn

<3

2012-04-22 @ 20:22:53

Dissar

2012-04-21 @ 17:49:47
Nu när jag var och tittade på lite kläder så fick jag damp på storlekaren. Jag är ca 170 eller typ 171 vilket är ganska normalt. När jag köper kläder från typ gina / bikbok/ hollister då har jag typ alltid xs eller x men ganska ofta passar dom as bra men dom är för korta. Vissa tröjor blir typ magtröjor... Eller mistags kläder som jag säger. Det är snyggt med magtröja men när en tröja är typ 5 cm för kort så ser det ut som ett mistags köp haha.
Ibland måste jag köpa typ medium för att tröjorna ska vara normala....... Poängen är oxså att om man tar en större storlek blir ju tröjan i sig själv större, många gånger ser dom förstora ut och då kan jag vilket fall inte köpa dom ;)

Plugg och lite shopping

2012-04-21 @ 17:40:33

Var helt slut igår kväll. Gjorde engelska och till 12 och läste so till halv 1. Vaknade idag fet trött. Gjorde lite till engelska åt lunch och stack till stan med Mamma och brorsan. Blev inte så mycket shopping för min del. Det blev en tjocktröja från Hollister :) en grå med vita bokstäver. Älskar den <3
Nu blir det mer plugg. Skolan förstör mina helger...


If you never try you'll never know

2012-04-20 @ 22:21:30
Mådde dåligt imorse när jag gick upp och hade typ tendens till feber så stannade hemma från skolan och låg och kolla film och typ sov hela dagen, hade tänkt hinna med lite skolarbete också men aa vart inte så mycket med det.

Skulle egentligen nu på kvällen gått hem till Elvira ett tag men fick inte för mamma eftersom jag va sjuk.. -.-
Så aa nu gör jag väll inte särskillt mkt, kanske ska se ngn film eller så innan jag ska sova om jag inte hittar på ngt bättre :)
//Linn

Längtar till sommaren

2012-04-19 @ 21:00:31
Asså det är typ 50 riktiga dag rkvar till sommarlovet. Panik ! Känns som det är för kort tid. Hela 8:an har snart gått . Både bra och dåligt :) Asså längtar till sommaren såå mycket. Tittar på bilder på förra året då man går i bikini och shorts. Badar och solar. Man tittar ut i fönstret och ser lite snö här och var och vattnet är is kallt ;) Badade ju i påsk Fy fan vad kallt det var....

Sommar lov, grönan,kompisar, konfaläger, nya vänner, sola, bada shoppa orden kan fortsätta föralltid.
Asså shit vad vi var skillade i sommras. Byggde en träkoja som vi sov i 2 veckor. Var seriöst lifsfarligt i efter hand. Asså jag suger på att bygga så allt var typ fall färdig, men det höll i 2 veckor i alla fall ;)

SOMMAR
 Bada ååå saknar att hoppa från klipporna på väsarö med klara, Men i sommar ska jag fan hoppa där igen:)


Morgon

2012-04-19 @ 07:11:07

Sitter just nu och käkar frukost och ska snart dra iväg till Elvira för att sen åka till skolan :)

Mer uppdatering kommer senare!

XOXO Linn <3


Hollister

2012-04-18 @ 20:19:09
Drog tilll Hollister efter skoan idag. Kan ju åka direkt från t-centralen hem så är typ en omväg på bara 10 min.  Asså älskar Hollister. Alla kläder där är ju as snygga och ser snygga ut på  ;) I vissa affärer där man ser ett snyggt plagg så passar den inte alls och ser skitful ut. Blev inte så mycket köpt. Köpte en kofta som var blå och vit randig. Den var jätte snygg och mysig. Hittade oxså ett linne men hade 30 kr för lite. seriöst damp ;) fick välja och då blev det koftan ;).

Skippade badmintonen idag. har matte prov imårgon och har typ fulproppat med trännigar varje dag :-/. Måndag= Gym ibland
Tisdag= Gym med Linn
Onsdag= Badminton
Torsdag= Gym med Linn
fredag = Badminton
Så behövde en dag att bara ligga hemma och dega, se på serier och bara chilla. Älskar att tränna och hatar att vara hemma och ha lång tråkigt. Så att ha en grej varje dag stor mig inte så mycket. Jag har ju vald det själv :)
Kommer aldrig klara av att lägga av med all trännig på sommarlovet ;) Får tvångstankar av att inte sporta något haha.
Min fina uppdatering för idag då :)

2:a världskriget på 3 timmar

2012-04-17 @ 00:35:53
Idag var ju som sagt första skoldagen efter sportlovet men aa började vid 08:45 och mötte upp Julia och Cissi innan eftersom vi skulle till Filmhuset med 8;orna och kolla på en 3 timmar och 15 minuters lång jävla film som utspelade sig under 2:a världskriget, eller asså aa man har ju filmat efter allt hände men de e baserat på verkliga händelser som hänt! asså filmen va väll helt okej och trodde det skulle bli mycket värre att sitta där under dom där timmarna för att se hur folk blir ihjäl skjutna rakt av i huvudet och allt.. tycker filmen e mer obehaglig än intressant men aa som sagt helt okej :)
Senare idag så drog jag, Julia och Cissi till Årsta skolan för att dom skulle hälsa på typ gammla lärare och kompisar som fortfarande går kvar där men aa var typ ingen ute på rast eller ngt sånt så vi bestämde oss för att åka dit ngn annan dag ist, så åkte hem ist och övade lite piano och väntade på att elvira skulle komma hem från spanien så jag kunde dra hem till henne och få träffa henne igen och se hur brun hon blivit och allt hon köppt! ;)
//Linn

Hahah grym!

2012-04-16 @ 00:40:49
//Linn

Svar på kommentar

2012-04-15 @ 21:45:15

Oj asså tänkte inte så mycket på när jag skrev det inlägget Så Sant. Asså började ju skriva om bilden eller vad man ska säga och sedan kom jag in på lite sidospå. Händer ganska ofta som ni säkert ser ;) Hade typ inget att skriva och pallade inte skriva om min dag. Ville göra ett lite längre inlägg och ja det blev det, Kanske skulle ha skrivit 2 korta istället haha.
Men Elvira du har rätt. Asså det blev nog 2 olika saker i samma inlägg ;)


Så Sant

2012-04-15 @ 12:08:00

asså så sant. Det är så sjuk sant och man ser det typ överallt. Samma sak med människor som får för mycket luft. Människor vill bara få bekräftels och för att få det ska man trycka ner andra människor. Som på facebook man märker vilka som har ett liv och inte, Människor som skriver FML och vill fan dö varanan vecka vill bara få luft och få människor tycka synd om dom. Om man nu har problem så måste ju inte hela världen Veta. Samma sak med folk som skriver på FB vill någon hitta på något? Asså är man så desperat att man är vilig att fråga vem som helst om man ska hita på något. Man märker att folk med ett liv har Riktiga vänner och vet att man inte behöver skriva massa bull shit på FB för att bli omtyckta. Asså om man vet någon som är bättre än en så trycker man ner den för att få stå i ramp ljust. Men folk fattar inte att om man bråkar eller trycker ner någon så sjunker man till en ännu lägre nivå. Är det värt att få stå i rampljuste i några veckor och bli kallad en falsk bitch för alltid?

Fattar inte att folk ängnar så mycket tid att trycka ner folk när dom vet att dom bara sjunker till en ännu lägre nivå.

Bilder!!

2012-04-14 @ 23:35:30

 

Dom två sista bilderna e efter att vi färgat.. tänkte egentligen göra typ ngt collage på Photoshop men orkade inte så la bara in dom som dom va :)

Asså aa när jag kollar på bilderna så ångrar jag lite att jg färgade för jag trodde som sagt att det nästan skulle bli platina blondt men aa det blev det ju inte direkt... fast det e inte sådär röd/gult irl som det ser ut att va på bilden men aa lite ljusare blev det ju iaf.. funderar på att färga det igen på fredag men vet inte riktigt.. skliter ju en massa på håret och dessutom så vet jag inte riktigt om jag verkligen ska ha det så ljust men aa tror det iaf för skulle vilja ha ljust blondt/ask blondt till sommarn så aa.. iaf blondare än min orginalhårfärg vilket va nästan 2 år sen jag hade sen sist eftersom jag tidigare färgat det mörkt typ 4 gånger :D

//Linn


Ang. uppdatering ;)

2012-04-14 @ 17:35:33
vet att det skulle komma upp massa bilder från när vi färgade och så men ska ladda över dom lite senare ikväll från systemkameran till datorn så ni får se det då! ;)
//Linn

Tidsinlägg

2012-04-14 @ 11:54:00

Klockan är snart 11 och jag börjar göra några eller vi får se hur många tidsinlägg det blir ;).
Idag är det KRT ( kista rekruterings tävling). Ska fan vinna dena gången oxså. Mikis och Becca ska oxså spela så det blir roligare än föra gången när jag var typ ensam för maja hade blivit sjuk. Jag är ju en sjuktävlings människa som HATAR att förlora...¨
Wish me luck ;)


Fredag den 13 :P

2012-04-14 @ 00:10:10
Kom på det idag att det var fredagen den 13 :O kanske därför färnigen inte blev 100% bra haha, Nej men blev väldigt nöjd med färgen även om den inte var så blond som på packetet. Jag ville ha mitt hår ljusare och det blev det. Jag är ju inte blond men jag har ljusare hår. När jag ska färga utväxten ska jag nog ta den färgen som Linn tog för att få det ännu lite ljusare. Var kul att färga i alla fall. Mosse var jätte enkelt att aplisera. Elin  Hissar . Vill ju bli blond men absolut inte platina eller änns i närheten. Typ kissies hårfärg som hon har nu vill jag ha eller lite mörkare nästan. Dena färg färgade jag men men riktigt så blev det ju värkligen inte, Linn har före och efter bilder på sin system kamra :).

Färga håret :O

2012-04-13 @ 14:00:00
Ska färga håret idag. Eller är typ 99 % säker på att jag kommer göra det. Ska ha blont hår. Asså inte platina utan miyy sommar hår vilket är jätteblond brunt. Ska bli kul. Ska färga med Linn. Ska bli jätte kul att få ny hårfärg. Faktiskt hörsta gången jag färgar ;)

Hårfärg!!

2012-04-13 @ 12:13:22

Haha herregud, sitter med Elin på tunnelbanan nu på väg hem från Farsta efter att ha köpt våran hårfärg... Fett peppar men asså typ lite rädd eller ngt också för resultatet! Uppdatering kommer och för och efter bilder! ;)

XOXO Linn<3

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3218488/images/2012/pic_198218396.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3218488/images/2012/pic_198218396.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3218488/images/2012/pic_198218396.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3218488/images/2012/pic_198218396.jpg" class="image">


Film maraton

2012-04-12 @ 22:06:25
Film maraton igen haha. Såg en sagan om ringen film. Har aldrig sätt någon av dom hehe. Vi såg typ en film och åt ben & jerry, Hade kud krig och massa andra saker. En hel del flum. Kakor, ben & jerry, blåbärsläsk och gifflar man blir hög direkt. Asså börjar alltid dö flumma när jag är trött eller går på socker. Kan skratta åt ingen ting. Socker i mitt hjärta. Spelade lite singstar . Karla skulle pimpa mig till fjortis haha. Tror att jag lyckades bättre än henne ;). gjorde massa nersaker men pallar inte gå in på detalier, Håller nu på med Engelskan, inte lika kul men men. Det är ändå ganska okej att lyssna på spotify och designa en framsida till min uppsats ;)

Elin hissar: Film maraton och Ben & jerry
 

Äntligen!

2012-04-12 @ 14:47:13

Nu e jackan min! Wieeehooo! :D <3


Döör!

2012-04-11 @ 23:21:54
Hittade en så sjukt snygg jeansjacka i farsta idag när jag och Elin va och kollade runt i butiker, e fan typ döds kär!! :O

Och imorrn ska den bli min!! :D
Hhaha fett peppad! nej men den e så sjukt fin så aa måste verkligen ha den asså!.. hoppas det bara inte e många som har den sen i sommar och sånt.. känns ju inte alls kul att går runt och ha likadan jacka som massa andra... -.-
Får väll hoppas på att jag blir den ända! iaf nära mig liksom satt det inte märks om ngn har köpt en likadan ;) hahaha fett snäll jag låter? nej men spelar väll inte så jätte stor roll om nån har en likdan men helst vill man ju liksom vad den enda med det plagget? ;D
Min gamla sommar/vår jacka e typ spårlöst försvunnen så har letat efter en jacka fett länge nu, särskillt en snygg i jeans, för jeansjackor e ju verkligen så grymt snygga till sommarn och allt, ellerhur? :D

//Linn

Linns och Min dag i bilder ;)

2012-04-11 @ 21:46:38
På gymet med dom hightec maskinerna haha. Dena var den normalaste bilder från gymet heheEgo bild med min älskade tröja ;)
Snyggaste brudarna i hela fasta haha
Älskar deta halsban på ur och pen. Älskar kors :) både sjukt snyggt och står för tro <3
Slut på shopping dagen påväg hem :P

Shopping dieten ;)

2012-04-11 @ 21:22:03
Värsta hälsosama dagen med linn haha. Började dagen med att gyma 2 timmar och sedan stack vi till farsta centrum och köpte lite saker. Köpte ett pastelfärgat linne på Vero moda, sorry tugce att jag köpte lika dan som din men nblev seriöst kär i tröjan. Älskar blåt och dena tröja var as fin. Gick oxså och fixade tandställnigen. Har haft typ helften av tiden nu :) Köpte oxså lite saker på H & M. Gick i farsta i 3  timmar elr mer haha. så 7 timmars motion. Borde uppfinna en diet,shopping dieten haha. Istället  för att köpa ett gym kort kan man använda pengarna till shopping. Om man shoppar s¨går man i affärer minst 1 timme.  Att bli välltrännad och få en ny garderåb säger man inte nej till ;)
Bilder kommer :)

ååh tråååkigt...

2012-04-10 @ 15:39:56
Vaknade för en stund sen men orkade inte riktigt klä på mig och skit så sitter här i en hodiee och sminkat face bara för att jag inte orkade med mitt osminkade ansikte :)
Vet inte riktigt vad jag ska göra idag.. blir väll typ att va hemma och bara ta det lugnt och sånt antar jag ;)
Vet att uppdateringen från min sida inte varit särskillt bra men den ska bli bättre! bara det att jag ibland får typ bloggtorka för att jag känner att jag inte riktigt har ngt att skriva om så det e drf det kanske inte så ofta kommer upp inlägg från mig för tycker det känns tråkigt att liksom bara skriva om vad man gjort under dagen och sånt som egentligen ingen annan typ bryr sig om?
Har skit ont i halsen också och hostar.. myyys!..
Nej men vi hörs väll lite senare, hejdå!
XOXO Linn <3

Tillbaka

2012-04-09 @ 21:11:12
Nu är jag tillbaka och kommer uppdatera ;) Tittade nu på senast avsnittet av revange. Har ju varit på landet några dagar. Ganska kallt men ändå perfekt. Hoppat stutsmatta fet mycket nu när vi satta ihop den för första gången i år. Måste lära mig fram och bakotvolt i sommar. Kan ju redan handvolt och knävolt ;) knävolt är att man hoppar på knäna och gör en volt och kommer upp på föterna. Kan ju vanlig volt men är fet fet att ta fart så kommer aldrig upp på fötter. Längtr till sommaren.

Glad påsk!

2012-04-07 @ 18:31:50
Glad påsk allihopa! ;)<3

 

XOXO Linn <3


Before i die

2012-04-05 @ 16:09:17
finns ju så sjukt många men där e några iaf ;)
XOXO Linn <3

Landet

2012-04-05 @ 07:51:55
Ska dra till landet nu. Kommer nog inte bli så mycket uppdatering.
Glad påsk ;) får göra en påsk hälsnig lite tidigare ;)

Outfite ;) H&M

2012-04-04 @ 17:25:00
Tittade på karlas blogg och bästemde mig föratt göra en till outfite. :) ( har för mycket fridtid haha) DEN BLEV INTE SÅ BRA MEN PALLAR INTE SÖKA MER. TOG 5 MIN ATT SÄTTA IHOP DENA SÅ DEN ÄR INTE JÄTTE SNYGG ;)

Try to forget everything about us..

2012-04-04 @ 14:41:44

Kommer aldrig kunna glömma dig, hur mycket jag än försöker...

XOXO Linn<3

Cupcakes <3

2012-04-03 @ 20:02:23

Min Dag

2012-04-03 @ 19:57:10
Idag slutade vid halv 11. Nice nice :) Jag och några andra stack till farsta och köpte lunch på donken. Fick värsta suget på Chocklad muffins :) Till lunch blev det muffins och vatten ;). Sen stack karla,emelie och jag hem till mig. Vi hade köpt jordgubbar och lösvikts godis. Godiset kostade bvara 3 kr hektot. Tjockis dag ;). Vi tittade på solsidan och åt jordgubbar. Emelie och Karla åt sina med Nutella som jag inte kan äta ( är allergisk). Sockrade jordgubbar var Bäst ;) Spelade lite spel oxså på tv. Hade utväkling samtal. gick helt okej. Fick sjus till gymet oxh möte Eira där. Gymade lite och sedan stack jag hem. Nu blir det läxor jipi. Asså det är så jäkla booring med läxor...

Serier :)

2012-04-02 @ 20:10:00

Tycker att det är ganska tråkigt att skriva i varje inlägg var man gör på dagarna eller vad tycker ni? Tänkte Hissa mina favoritserier:) Tittar på ganska många serier och här är en lista på dom bästa serierna ;)
1. Pretty little liars
2. 2 and a half men
3. Revange
4. GCB (har bara sätt ett avsnitt)


Grattis! <3

2012-04-01 @ 21:25:33
idag så fyller min syrra år, haha hon e ett aprilskämt ni vet ;) fan va dåligt...haha asså..
nej men aa så släkten har varit här och ätit middag och fikat och så satt det har väll varit en rätt så kul kväll :)
Imorgon e det skola igen.. ååh orkar inte men aa man måste ju som sagt. Ska hem till Elvira en snabbis innan och hjälpa henne med en sak ;D
Vet att uppdateringen från min sida varit lite dålig under helgen, men det ska bli bättre!
Juste! jag och Elin har ju börjat gymma nu så va där igår, idag och ska dit i morgon och på torsdag också! fett nice! haha :D
XOXO Linn <3

Till sommaren

2012-04-01 @ 13:18:00
Perfect sommar outfite :)

Gym dag och Film nörd :)

2012-04-01 @ 12:07:45
Blir til gymet idag igen;) Ska ditt med Linn vid 2. Har inte gjort så mycket idag. Lyssnat på musik sätt på filmen YES MAN med jim carry (felstavnig?) Älskar honom som skådespelare ;) seriöst jim carry, adam sandler, lerornado dicapo är typ dom skådespelarna som gör bästa filmerna. Seriöst typ alla Deras filmer är as bra ;) Älskar Blood dimond som leornado dicapro spelar huvud rollen i ;)

RSS 2.0