Kort uppdatering

2012-01-29 @ 20:33:11

Idag är det söndag var sååå himmla trött igår och jag gick och la mig vid 11 och gick upp vid 11 :O Jag är en sådan person som går upp tidigt och lägger sig sent! Kan typ inte sova mer än 9 timmar :O Om jag lägger mig vid 10 på en helg (vilket jag ALDRIG gör) så vaknar jag atomatiskt runt halv 8 eller tidigare :P Ganska bra igentligen! Sover ji aldrig bort dagarna liksom :P

Idag åkte jag till galleria och lämnade tillbaka med skit dåliga och fula platt/lock tång. Trodde den var helt ok men efter ha provat mina kompisars insåg jag att den SÖG ! Kommer nog köpa en Bjön axen plattoch Locktäng! Linn har ju en sådan och den äger !

Har också packat mitt rum! ska ju flytta ;) är ganska tomt kan man säga ! Har tomt i alla lådor och bokhyllor/hyllor! Flyttar på fredag tror jag ! KOmmer sakna Hammarby såå himmla mycket! Men den ska nog bli kul i nya oxså kogås också :) 68666102_large


35 timmar utan sömn

2012-01-28 @ 21:55:45
Var på sleepover hos caro! Hade ju med oss massa enery dryck och jag drack typ halv liter läsk på kvällen ! Vi dyngnade hela natten/mårgonen! Vi gjorde massa saker men mitt huvud är helt fuckat eftersom jag är så trött! Skull komma ihåg ett namn och efter 30s kommer jag inte ihåg vad det var! Jag är så trött att jag inte änns orkar sova :P Bilder kommer i guess.

Mobba inte min stavnig antar att det är lite fel här och var men K BRY jag har inte energi till att titta igenom den korta texten! Kanske blir en film i kväll eller så somnar jag i sovan eller någon annan stans haha. Var jätte pig hela dagen men nu mår jag skit av att inget funkar! Kan knappt tänka utan att somna! Men jag kan ju inte sova kl 10 på en lördag haha
Tumblr_ln5jvdgqfk1qjy2vzo1_500_largeSkulle behöva det här socker och koffein perfekt när man är trött // Elin ZzzZzzZzz

Under uppdatering!!

2012-01-26 @ 20:23:04
Bloggen är just nu under uppdatering så det e drf som designen och sånt kanske inte riktigt e helt 100 ;)

Dagens like´s

2012-01-26 @ 18:50:45

// Elin ;O

Sjuuuk... :/

2012-01-26 @ 18:16:04
Har varit hemma hela dagen idag och typ legat och segat och sovit i soffan, hade tänkt hinna med att göra lite skolarbete också men har inte haft ngn ork alls.... ska väll se till att få lite gjort nu iaf :)
Vet inte riktigt mer vad jag ska skriva om eftersom jag inte gjort så mkt idag men aa vi hörs senare! :P
XOXO Linn <33

Shooo bre ;)

2012-01-26 @ 17:56:13

!rubriken säger allt ( eller inte) har inte hänt så mycket idag! händer sällan något speciellt på torsdagar! Okej man det måste ju ha varit något som har hänt. Okej på spanska har vi fått en ny lärare man ba k bry. Kommer få mitt första F hahha. Vi hade test som inte var betygsat hade typ 2 rätt av 15 :) känner mig sjukt skillad! Sen så hade jag ´matte. Matte är en av dom roligaste ämnena ( nej jag är ingen matte nörd:P) Men matte är så enkelt man fattar och allt är logiskt många ämnen inte är! Antigen har man rätt eller fel. Istället för so där det inte finns något rätt eller fel...  Häller på med koordinater ! grymt enkelt men väldigt mycket att rita ! Tar typ 1 min per fråga att rita upp det duma kordinatsystemet!!!
Sen var det Lunch! seriöst det var bland dom äckligaste luncherna den här månaden :( Hatar våran skolans jävla biffar som dom lagar 24/7. Seriöst dom vill få oss sjuka och magra så att dom slipper laga mat till oss!!! När man började i skolan var maten as god sen blev den sämre och man insåg att maten var äcklig! Satt och snackade om sleepover. Vi har kris! Det skulle vara 4-5 som skulle dricka energydryck så vi köpte 11 och nu är vi bara 3 som ska dricka dom ! det blir typ 3-4 per person! Kan man dö av fyra??? :OOO haha nej men man kommer bli hypper! jag blir azs hyppad på 1 och 3 jag kommer dö av andnöd i mina skrattanfall! Men det ska bli grymt kul!
Sen hade vi hemkunskap tack och lov så jag fick inte gå hungrig så länge! Vi lagde kärlekts mums! Dom var jätte goda men killarna hade i för mycket Kaffe ! killarna i min grupp skulle också följa receptet exsakt! så man skulle ta allt i rätt ording!
 Jag ba- Men det kommer ju ändå blandas ihop i sluet!
dom- men då kanske det blir fel
Seriöst hur fel kan det bli om man har i kakaon före mjölet!!!!!

Efter skolan åkte jag hem tillsammans med Eira och Emelie! jag kan ju ta bussen hem och då åker jag med dom! Nu håller jag på med mina 10000 läxor! Har mycket att göra! ska packa ner alla mina saker i låder.
Imårgon blir det sleepover och Reklam film! håller också på att packa sakerna till imårgon kommer säkert glömma något :0
Tumblr_lxkak5eqg81r8xcpvo1_500_largeTumblr_ldttmzpouq1qaobbko1_500_large
// Bästa och coolaste Elin <3 haha


Heej hopp!! ;))

2012-01-25 @ 17:56:35
Tjenixen!! ;)) haha fan va fult men aa då e man back on track ;)
förlåt för den dåliga uppdatering av mig på bloggen men har inte riktigt haft tid eller ork dom senaste dagarna men nu e jag iaf tillbaka :)
Vet inte riktigt vad jag ska berätta om, men aa kan iaf säga att just nu så sitter jag och snackar lite skype och har typ allmänt tråkigt...
I skolan idag så var Elvira borta på läkarbesök och sånt så jag va med Cissi och Julia hela dagen vilket vi alltid annars e också då haha :DD
hoppade över idrotten eftersom man fortfarande e lite dålig men annars har det varit en rätt så lung och skön dag, satt för det mesta i engelska ws och bara snackade, lyssna på musik och "dog" i cissis famn xd haha nej men aa låg typ i hennes famn och tog det lugnt ;)
joo nu kom jag på ngt roligt jag kan berätta!! ;DD på Midsommarafton så drar jag till Menorca!! niceee! ;)
och sen på påsklovet blir det New York! WIHOOO!!! :DDD <3333
ev. att jag ska med elvira och hennes mamma till Cadiz men det e samma vecka som jag troligtvis ska till New york så aa får se hur det blir med allt.
Menorca ;)
NEW YORK! <33

aja men vi hörs väll senare! ;))
XOXO Linn <33

Boost Energydryck

2012-01-24 @ 22:03:05
Hej bloggen
har inte hänt så mycket idag eller jo det har det! På so  tittade vi på det vi hade gjort på tekniska muset! var så himla pinsamt att se sig själv prata på tv! för er som inte vet spelade vi ut ett nyhetsprogram med klassen på tekniskamuset! jag har ju sagt att jag såg ut som ett emo eftersom allt blev fel (enligt mig så sög jag på nyhetsprogramet) lyssnade också på raduo inspellnigen! deras radio var fet bra eller rolig! dom hade mer prat borde nog ha tagit radio istället för tv! båda värkade ju kul men det skulle nog vara roligare eftersom man inte filmas!  får alltid skrattanfall eller gör roliga miner!
på spanskan chill som alltid ! jag och karla pimpade våran fina gubbe som vi skulle skriva om!  alla annat rullade väll på som vanligt!
ska ju på sleepover och vi skulle köpa enerydryck efter som vi/jag inte har tid att shoppa energydrick ! köpte massa bosterenerydrick! vi är typ 6st! så det blev 11 enerydryck haha! på so håller vi på med reklam så vi ska göra enery drycks reklam! fick lite konstiga blickar när vi köpte dom haha!
//Elin

farsta

2012-01-23 @ 19:53:51
caro ska ju ha en sleepover hos caro eller hon har fylt år så jag och emelie åkte till fasrta och köpte lite presenter ! riktigt kort uppdatering!  Men bättre det än igen ting ;)

Musik

2012-01-22 @ 19:56:42
har typ inte gjort något roligt alls idag! Har typ varit inne hela dagen! Tittar ut och jag ser snöstorm utan för fönstret! Det är så typiskt att något ska förstöra mina planer för dagen!
igår sa jag till mamma- Kan inte jag få nya skor?
mamma- Vad för slagts skor ska du köpa då
jag- typ tygskor, kanske streetskor vårskor/sommarskor
mamma- men tänk om det börjar snöa mer
jag- det gör det inte

Men såååå klart ska det börja snöa!!!!!!! Fuck snö

Har ingte gjort mycket idag! har tittat på film smsat! Ställt mig i kö på en ny aktivitet :P gjort matte läxan och lyssnat på massa musik! Jag lyssnar på alla musik (okej inte bokstavligt)
Älskar att lyssna på tekno som typ Skrillex, Simple plan lyssnade på dom mycket när jag var liten kan typ alla songer utantill :P, Hip hop som typ david guetta. Mina  gik låtar idag

perfect-simple plan
what makes you beautiful-one direction
young,will and free-snopp dog
first of year-skrillex
krossa alla fönster-maskinen

//Elin

Höja statestiken!

2012-01-21 @ 10:44:03

Ska vi börja skriva mer om mode,dagen, musik, intressen, mer bilder? Kommentera förslag !Tumblr_la6hr4cupn1qdlsnwo1_500_large


Tråk.

2012-01-21 @ 01:37:11
Hhahaha asså aaa vet inte vad jag ska skriva, har inte uppdaterat så bra på länge men aa har inte riktigt haft tid eller ngt ;)
Ligger just nu med datorn i knät i sängen, lyssnar musik, skriver med lite på skype bla. Elin och är trött och vill bara garva ihjäl mig just nu ;) ahhaa xD
asså guud vad e det här för inlägg egentligen?? aja skönt med helg iaf, händer väll kanske inte så mkt vad vet jag? :P ska iaf träffa Elin i morgon på dagen :DD
XOXO Linn <3333

Dagen bilder <3

2012-01-21 @ 00:10:12
Jag förstör typ bilden med mitt failade smile!
Jag med söta Aji!   Min älskade energi dryck och kladdkaka

Jag är med i TV

2012-01-20 @ 23:45:53
var på tekniska muset idag med klassen! missade alla lektioner är alltid nice! vi håller på med nyheter och reklam på SOn så vi skulle åka ditt och göra antingen Tv ,radio eller tidnnig! Jag och sara och Mehr gjorde TV! man skaulle hitta nyheter och göra ett nyhetsprogram! jag och Mehr hade utrikesnyheter! ser ut som värsta Emot efter som det är skugga över mitt ansikte !!!!! det var kul! Vi var typ  12 st som gjorde tv! vårat nyhets program sändes idag på Öppna kanalen! sämsta kanalen jag vet! känner inte än enda som kollar på den kannalen!!! brukar vara massa random program som man bara blippar förbi när man ska se på en annan kanal!  typ dog av hunger haha var fet rädd att min mage skulle kurra haha! allt ljud du gjorde kom med :)
Efter skolan åkte jag och Emelie till hökarängen !!! har bästa mataffären där! allt kostar typ 5 eller 10 kr! älskar den ! man kan ju gå ditt från min skola! Jag och Emelie var på flum humör så vi köpte energy dricka 2 för 10! var as goda ! köpte också någon kladdkaka ! as gulliga små förpacknigar med kladdkaka i ! Bild kommer! man blev ju fet hyper så det slutar med att man sitter på bussen och skrattar ihäll sig, fick ganska många sne blickar både på tunnelbannan och bussen men K BRY!  pallar intte vara tråkig och seriös man ska ju ha kul!  gjorde typ minsta saken och fick skratt anfall! när man tänker på sakerna som man as garvade åt är det hur tråkigt som helst !
pallar inte med såna som ska vara seriösa hela tiden ! Man ska ju ha rolig och palla tänka bvad alla andra tycker! // Elin C:

trännigsvärk :-P

2012-01-19 @ 16:14:53
spelade ju badminton igår ! shit vad nycket trännig det blev igår! hoppade hopprep innan trännigen som man typ måste !  sen blev det ju 2 timmars trännig med typ 30 min fys och snabbhet! gjorde massa jätte jobbiga övnigar! jag som typ inte hade några muskler så det var jätte jobbig haha sen träffade jag Klara och vi pratade och sedan joinade jag heeenne enhalv timme! när kl var 10 var jag hemma!
så idag har jag trännigs värk i hela kroppen! men röv värker varje gång i trappor samma med låren hahah. hatar att skriva röv det låter så konstigt hah
idag var det en vanlig dag! hade  spanska och fick en ny vekarie fan ! han var den första spanska vikarien som kunde spanska så nu kunnde man inte sylla på att man inte kunde något !!!! första gången som vi fick laga mat på hemkunskapen! vi lagade pasta med kyckling och någon sås! var as gott!
tittar på tv nu! ska se revange på trean kl 9! den värkar as bra ! ska försöka göra lite läxor men det kommer nog inte blli av ssom vanligt haha! skriver från mobilen så blir inte så långt!//Elin C:

sorry bloggen

2012-01-18 @ 18:38:27
har inte bloggat på typ 4 dagar ! ska bättra mig lovar! idag har det inte hänt så mycket! vi åkte skridskor med klassen en timme efter skolan eftersom vi missade gympan på morgonen! man sååg ut som värsta mongonet när man åkte. dålig var man också ! Eira och jag åkte hem tillsammans ! vi bor ju nära varandra men vi tar typ alltid olika väger! missade tåget så vi satt och pratade om allt möjligt och gick in i en affär medans vi väntade!
Nu är jag på väg till badmintonen ! bloggar från mobilen som snart kommer att dö! hoppas att det blir en bra trännig! har bbörjat bli slö hahah ?! ska bli skönt att tränna ! funderar på att börja på en till aktivitet ! men vad?  // elin

Booooring....

2012-01-17 @ 21:21:46
Hahhaa har egentligen inte så mkt att berätta om men aa sitter just nu iaf och gör lite No och snackar på skype med mina älskade hörlurar hahha ;) <33
skrev det tidigare inlägget via iphone så går inte att redigera men det ska inte vara någon länk där i slutet med 3:orna och glömde dessutom att skriva att det var jag som skrev inlägget men aa nu vet ni det! ;)
XOXO Linn ;)<3

Urbanears Plattan Ceris

2012-01-17 @ 21:17:33

Dessa sjukt snygga och övergrymma hörlurarna fick följa med mig hem igår! Hahha guud använder dom typ exakt hela tiden! ;) <333 Älska!!! <33333


När lammen tystnar

2012-01-14 @ 23:29:15
skräckfilm på 3:an måste se //Elin :)

Som vanligt?...

2012-01-14 @ 03:01:11
Hahhaa jaha då ligger man här i sängen igen då med iphonen i högsta hugg pga. att man åter igen inte kan somna... har varit rätt trött och så idag så tyckte att jag borde somna rätt snabbt för halvsov seriöst ett litet tag hemma hos elvira så aa hahaha ;)
Meen nej såklart så ska det ju inte gå nu då... ;P
Hahhaa fast orkade inte blogga från iphonen så aa hämtade min laptop ist men aa min "pojkvänn" ligger här så fint brevid mig och vilar så länge så aa han kommer aldrig undan! haaha :DD
I morgon (elr aa idag då) så ska jag, Elivra och Elin träffas hos mig vid 11 för att dra ner till Hammarbysjöstad och sola lite solarium, ni vet man måste ju fixa till en liten bränna! ;) hahah va töntigt men aa säkert sjukt mkt bättre utseende mässigt med solarium även om det finns hudcancer celler och skit i sånt där men jag menar en gång?? hur farligt kan de va egentligen?? hahah :)
vet inte om jag och Elin skrev det förut men aa som sagt funderade vi på att göra det förra helgen men blev inget av efter att varit korkade nog att kolla på massa efter bilder och det så klart kommit upp bilder med personer där det blivit brännskador och så men aa nu ska vi fan göra det här! hahah :D
oj,oj inlägget har blivit en bit nu men vad gör man inte i brist på att man inte kan sova??
Har så sjuuukt mkt som jag skulle vilja hinna med att göra och fixa t.ex. köpa ett par vita Urbanears och slinga håret så jag får bort all utväxt och får det dessutom lite blondare än min orginal färg men aa mamma visste inte riktigt om hon hade tänkt spendera så mkt pengar på att fixa mitt hår så avancerat, jag menar det kostar 950:-!? asså visst dom gör ju det säkert skit snyggt och så men de e ju en del pengar så ska även se till att städa och en massa i hela lägenheten i morgon så kanske mamma e lite mer villig att gå med på det?? (a)
haha ni vet man måste ju tänka smart ibland ;)

Hahhaa om jag hinner med att fixa allt jag vill och det så kommer nog det roligaste efter helgen att vara när man
kommer till skolan och får se hur alla reagerar på nya hårfärgen (typ 2-3 år sen jag hade min orginal färg) och
allt! såå aa vi får väll se hur det blir ;)
XOXO Linn <3

skola, Badminton och gym :-P

2012-01-14 @ 00:24:11
som vanligt såå blev sista dagen i skolan lång!  men det gick fort! matten gick fort och engelska tycker jag äär jätte kul för att är i bästa gruppen med Tugce och Alper båda är turkar så det bli dissiotioner mellan svene och turk ! på rasten körde jag och tugce turk shack som jag kallar det! svenska namnet är backamond tror jag men dyp alla turkar är bra på det.... förlorlade... kan det inte finnas ett svene schack? No var väll helt okej våran lärare är bäst hahah! garvade åt allt han! kan det bero på att vi hade ätit socker och dextro innan??? :) Julian var rendom som vanligt så Son var också kul swen var det lunch och gå hem C:
Åkte till badmintonen och spelade i 2 timmar med tävlings gruppen ! gick ganska bra! var as jobbigt med fys  ! kanske för att jag typ inte har några muskler hahah! efter trännigen spelade jag och Becka  lite sen stack vi till gymet ! Vi får inte vara där busiga vi är hahah Gymade i 30 min ! hela kroppen var fan död! känner i armarna låren och magen! kanske kan bygga lite muskler till nästa fys ?!? åkte hem med becka !
tittade på film ! Både smurfarna och rocky baboa ! gillar båda ! gillar killfilmer som batman oh stålmanen,hulken med mera! det är ju mer action ! och nu är det bara att försöka sova
// Elin :)

Raise your head up ;)

2012-01-12 @ 21:02:50
hahaha rubriken är en sjukt grym låt som jag hittade på spotify för ngn vecka sen, lyssna HÄR! ;)

Sitter just nu och snackar lite på skype och skriver på fb, har väll rätt allmänt tråkigt och så men ska väll typ ta och städa upp lite på rummet eller ngt och duscha :)
Idag så har jag varit i skolan igen efter att ha haft två hemstudiedagar efter varandra, skolan var rätt seg och tråkig och var dessutom sjukt trött men klarade mig igenom dagen ändå haha tror det var tack vare coolan som cissi va snäll och lånade pengar till för så smart som jag var så glömde jag mina pengar hemma hahha :D
Efter skolan så drog jag och Julia in till stan igen för att fortsätta leta Prao så vi åkte in till T-centralen och gick in på SheStore som ligger i PK-huset brevid NK för att kolla och när vi frågar blir hon typ jätte glad och ba
"Nej men gud va roligt!! vi har rätt mkt att göra den veckan så det e jätte bra!! :D" jag och julia inombords: "YEEES!" hahaha nej men aa sen visade det typ sig att det var två som typ sagt till före oss v. 11-12 elr ngt så dom skulle ringa mig sen när dom visste säkert ;) meen aa skulle iaf va jätte kul att praoa där för det e ju där Kenza har sina kläder och sånt sa aa, vi får hoppas på det bästa :D
kan skriva en massa mer om idag och så men gissar på att ni kanske inte orkar läsa allt så aa vi hörs väll senare antar jag ;) 
XOXO Linn <3

T1A + fuckad rygg= död

2012-01-11 @ 22:23:55
rubriken bärettar allt!  hade gympa kl 8 och jag trodde att jag kunde gå ner i brygga själv och det kunde jag men jag var nog lite stel haha ryggan typ fuckade upp sig! när jag vällhar bästemt mig så är det skrivet i sten att jag ska klara det ! Min rygg gör ont och jag känner mig som en gamal tant hahah, senn till nästa del! Jag spelar ju badminton och har bytt grupp till T1A vilket betyder typ  tävlingsgrupp A! Becca spelar också där så det var as kul! men trännigen är 2 timmar! föra terminer spelade jag 2 timmar i veckan nu spelar jag 2 timmar per pass! Jag trännar 2 gånger i veckan så det blir 4 timmar badminton i veckan ! och vi ska typ ha 30 min fys varje trännig kommer dö! spelade ju nu idag det gick skit men det var kul och man blev typ död efter åt! Hade några skratta anfall som vanligt på fysen ! börjar alltid skratta föratt man ser så himmla rolig ut och för att det är sååå jobigt! BTW ska spela tävling i helgen ! dagens inlägg från min sidan , ELIN :D

2012 wishes

2012-01-10 @ 19:31:49
Tumblr_lxgpsa7gyk1r8ciiho1_500_largeTumblr_lxgq57a8bx1r8ciiho1_500_large
Tumblr_lw1hubyl7g1r86we0o1_500_large387586_245359258866270_114982095237321_611774_591672993_n_large41561532864783372396_largeTumblr_lwhmnpjoxu1r8ciiho1_500_large402270_245710492164480_114982095237321_612613_580901954_n_large390890_245664662169063_114982095237321_612485_968009672_n_large
//Elin<3

FML <3

2012-01-10 @ 19:16:15
Hahha nej men seriöst pallar inte med skolan! Vist var det kul att komma tillbaka och träffa alla kompisarna men det var ändå sjukt jobbig dag! Vi började ju idag (Tisdag) vilket är våran längsta dag :s Har typ bara tråkig/jobbiga lektioner idag. Efter skolan stack Jag,marre,emlie,carro,sara och christin till fasta centrum och satt på donken och pratade. Är typ beroende av mc donalds glassar :P Hahah men sen så åkte vi hem. Caro ska ha en sleepover som typ försenad födelsedags fest. Ska bli kul. Okej inte så mycket har hänt idag:)

Hade seriöst huvud värk hela dagen! Har typ tänkt för mycket. På lovet var det ju bara att chilla och låta det blir som det blir, slippa tänka. Nu efter matte så är hjärnan död. Man blir ju slut av att bara räckna ut tal. Dena veckan kommer bli låååååång :OOO

Dagen var inte såå hemsk men man är såå trött när man kommer hem :O
Spanskan var ganska kul faktiskt. Jag och Emelie satt längst bak i klassrumet och bara typ pratade i 1 timme och 15 min. Mobbade våran spanska lärare. Han är den dålig lärare ochg vi är en trög klass så lektionerna blir ganska roliga för att det alltid blir såå himmla fail. Kommer gå ut med F i spanska men..... Men livet kommer ju inte stanna upp bara för det :PPP
Tumblr_lutd1pbdhu1qghb5to1_500_large
//Elin<3

<3

2012-01-10 @ 11:13:58
Tänkte ta och skriva ett blogginlägg nu när jag ändå höll på att kolla nya kommentarer och statestiken ;)

Ligger just nu med macbooken i soffan och kollar lite tv och messar. Ska snart ta och duscha och göra mig i ordning för att sen åka in till stan med julia och elvira för att leta prao med julia i sturegallerian ;) hahah vi tyckte det verkade kul att få testa jobba på en lite snyggare butik eller så om man gemför med H&M, Lindex och alla dom stora klädkedjorna :)
har som sagt hemstudiedag idag så det passar ju rätt bra då eftersom det troligtvis inte e så mkt människor i stan eftersom alla vuxna jobbar och dom flesta börjat skolan nu ;)
XOXO Linn ;) <3

Varit hos Emelie

2012-01-09 @ 20:05:43
Var ju hos Emlie idag och träffade hennes nya hund shit vad den var sööööt. Så fort man kom sprang den fram och hoppade upp och slickade en :I Vi spelade Wii! Måste skaffa ett wii alla mina kompisar har det typ :P Spelade just dance 3 och super mario. Just dance var as kul att spela . Man ser ju ut som värsta iditen när man kör eftersom man försöker härma det dom gör på tv (Man ser typ tokig ut för att man gör det såå dålig)! Gulliga var också att Nero( emlies nya hund)  kom fram och började hoppa och slicka en. Var as gulligt men man kom ganska efter. Van ganska många danser ( STOLT :P) brukar alltid förlora:) 

Vi tittade på film ! skulle ha Diesny maraton men Peter pan sög såå mycket så vi började titta på en annan film istället. Blev Pippi hahan. Väörsta babis filmen men det är kul att se gammla filmer som man älskade när man var liten haha. Om man inte har något att göra så titta på en gammal favotit film :PP

Gjorde mycket mer men pallar inte skriva allt!
//Elin <3


Bild från google men Nero ser exat lika dan ut!

look likes :)

2012-01-09 @ 19:51:30
Nelly.com 299kr
Bik bok 399kr
Blädrade lite på nelly.com och hittade dom här skorna. Jag tycker dom är ganska fula! Men det är ändå ganska kul att se att typ samma sko för olika priser och att Nelly.coms sko var billigare även fast det var ett märkets sko :I Ganska tråkigt inlägg :S
//Elin <3

Nobody wanna se us together...

2012-01-09 @ 19:43:46
Idag var som sagt min första skoldag efter lovet och jag kan inte riktigt säga att det varit den bästa dagen ;)

hahaha nee men kunde i somna i natt så somnade typ vid halv 6 - 6 och sen hade jag tänkt gå upp vid typ halv sju för att hinna göra sig i ordning ordentligt och så men aa så klart vaknar man inte av larmet eftersom man e så trött och så glömmer man att ändra från ljudlöst på mobilen innan man somnar så alla sms och samtal jag fått för att jag inte va i skolan eller så hörde jag ju inte heller och när jag tillslut vaknar e klockan 09:45 och jag började nio så fick typ panik och skyndade mig allt vad jag orkade och sen tog jag mig till skolan ändå fast slutade vid ett ist för två så det var ju nice! ;)
just nu så sitter jag och kollar runt lite på nätet och lyssnar musik men ska väll snart äta och "styra upp" lite saker typ som att rensa ut lite kläder ut garderoben och sånt :D
haha inte så säker på att det blir men ngt kanske man kan fixa iaf? ;)
I morgon och på onsdag så har jag hemstudiedag och ska även ha mitt utvecklingssamtal och åka in till stan för att leta prao med Julia till vecka 12 då vi kommer få ha våran första prao :D
hahaha dessutom så såg man ju ut som en jävla pepparkaka efter den där brun utan sol men kan helt klart rekomendera den för det funkade verkligen! :)
XOXO Linn<3
Gammal bild... ;)

snabb uppdatering från mobilen !

2012-01-09 @ 10:48:53
Hej bloggen ! är på väg till min Kompis Emelie! bloggar från bussen så det blir inte ett så långt inlägg! Emelie har fåt hund så jag måste ju se den ! den värkar såå himla söt! btw tror att det är en cepman collie ! som ni säker ta märkt så är min stavnig inte 100% ! imårgon  börjar skolan ! är fet ledsen ! fast Linn börjar ju idag ! uppdatering kommer :) // Elin :)

Tv kväll

2012-01-08 @ 21:53:05

sista inlägget för idag troe jag :) ska titta på en film som heter Elf nu. Laddade ner solsidan igår och har sätt hela säsongen haha. Känner sig lite nördig som har tittat på 10 st 20 min avsnitt på mindre än 10 timmare :P Längtar tills solsidan säsong 3 kommer på tv! Älskar serien. Så nu blir det söndags kväll framför tv. näst sista dagen på lovet :'( // Elin <3


Wiiihhoooo ;)

2012-01-08 @ 21:41:45
hahhaa eftersom både jag och elin går in på våran egna blogg för att läsa vad den andra skriver så tänkte jag bara hälsa till dig elin medans jag ändå skriver att det går minst lika bra att ta en skål med ljummet vatten och sen trycka mot nageln allt vad man orkar så blir det tidningstext ändå ;) och tyvär så kan man inte se videon du la upp :/

har varit in till stan idag igen och köpte en del saker, brun utan sol, hårspray, hårklämmor, en deo som luktar skit gott så jag typ döör och en ögonfrans böjare :D
sitter just nu och väntar på att brun utan sol ska torka in ordentligt och ge ngt resultat, provade deras spray på butiken och har redan värsta "brännan" på halva handen xd nej men ser riktigt sjukt ut, typ som en stor solbrun lever fläck... hahahhaa
Ska ta och fylla i det sista in en del av skolpapprena, rensa ut en massa papper jag inte behöver och packa min väska till i morgon så det e fixat när jag vaknar ;)
börjar klockan 09:00 i morgon och slutar klockan 14:00 såå det blir en längre första dag än vad det brukar vara ;P
XOXO Linn <3
Hhahahha skit ful, har inget smink elr ngt alls på mig men aa ni ser ju tydligt resultatet på handen efter den där sprayen jag provade! :D

News paper nails :)

2012-01-08 @ 18:41:19
Jag lovade ju en video så här kommer den :) Har bara gjort såna naglar 1 gång tidigare och deta är min första nagel vidio så den är inte ´perfekt´ hoppas att ni gillar den i alla fall. Kommentera gärna vad ni tycker den är bra/dåligt. // Elin <3
 

Idag In och Finn

2012-01-08 @ 17:41:12
Hej bloggen :)
Ganska slapp uppdatering idag. Idag var jag med en kompis på stan! Köpte bara en sak och det var ett shampoo på in och finn inga stora inköp :) Rekomenderar affären stort. In och finn har både inrednig och skönhets produkter. Allt på in och finn är både billigt och bra. Det är kända märken som Wella, profs,swatchof ( grymt felstavat jag vet) och massa andra. Har köpt lösögonfransar där för 15 kr. Det är samma som dom säljer på Åhléns så det är inte dåliga saker. Har också köpt body butter,hårsprey, hårspännen, shine spray och eyeliner. Alla sakerna har varit jätte bra och absolut prisvärda. Låter som värsta reklamen men har inte så mycket att skriva om idag. Har målat naglarna så hade tänkt att göra en nagel video kanske inte blir av men ska försöka :)

//Elin <3

Slapp dag :P

2012-01-07 @ 17:14:22
Kände bara för att uppdatera lite så aa ;)

Sitter just nu och har det typ allmänt tråkigt, snackar lite på skype och skriver på msn. Målade nyss naglarna också och ska typ ta och duscha och så snart, mitt hår känns så sjukt skitigt och äckligt så det e inte sant usch fyfan... hatar det... :P
Ikväll så blir det typ att dra hem till Elvira och hitta på ngt, typ snacka och så :D
har väll inte så mkt mer att säga så vi hörs sen!
XOXO Linn<3
haaha inte bästa bilden men tog ett snabbt kort med iphonen på mina nymålade naglar :D

Nelly.com

2012-01-07 @ 14:07:52
Tittade lite på Nelly.com dom har ju sjukt mycket snygga kläder. Man pallar ju inte kolla igenom alla sidor föratt det är så mycket ;) Hittade en Usa tröja för 399kr var as snygg men det finns ju typ en lika dan på Gina för typ 159? Nelly.com är ju snygga kläder men man kan ju typ hitta ännu snyggare på Bikbok och gina för typ halva priset:O Älskar Usa kläder och gina har ju jätte mycket av det samma sak med college kläder på Bik Bok. 
// Elin <3
 

hem från stan

2012-01-06 @ 16:34:04
Nu är vi på väg hem från stan! Blev inte så mycket shopping men Linn köpte lite saker. Var inne på hollister och hittatde en jätte snygg grån tjocktröja :-P kanske ska köpa den ! Den kostade bara 189 kr :-D bloggar från mobilen så det blir inte så långt // Elin <3

Shopping!

2012-01-06 @ 14:35:09

Sitter just nu på tunnelbanan på väg in till stan med Elin, båda hade en del saker att köpa så passade bra nu när det e en del rea och så ;) ska dessutom använda upp lite presentkort jag har på typ kicks, hollister, Åhléns och så :D

Hahhaha älskar att shoppa, typ det roligaste som finns!!! <33

Får se om det blir några fler uppdateringar under shoppingen men annars blir det efter :)

Hoppas bara det inte e för mkt människor för precis som Elin skrev så vill man bara gå och sätta sig i ett hörn och dööö...

Aja vi hörs sen!

XOXO Linn <3


Stan here we come

2012-01-06 @ 14:10:46
Jag och Linn ska åka till stan idag och köpa kläder. Jag älskar att shoppa och specielt nu på rean men om det är köer och helt fullt så vill jag bara sätta mig ner och dö, Jag vill shoppa när det är typ tomt och massa av rea (vilket aldrig händer) Vi tänkte åka till Hollister (säkert felstavat). Linn skulle använda alla sina present kort så jag kommer nog ha tid att göra ett inlägg när jag väntar utanför alla provrum :) Nu när jag har internet på mobilen kan jag ju göra lite blogg inlägg när jag är ute! Ska också köpa en plånbok hur tråkigt det än låter måste jag ha en. Kommer typ köpa första bästa. Pallar verkligen inte leta efter den perfekta eller vad man ska säga. // Elin <3

Going to bed ;)

2012-01-06 @ 01:55:48

Har precis gått och lagt mig i sängen men kommer väll inte somna än på ett tag ;)

I morgon blir det att dra in till stan och köpa nya jeans och så tror jag men aa vi hörs väll senare! :)

Vet att inte inlägget blev så intressant eller långt men bloggar från min iPhone så aa orkar inte skriva så jätte långt ;DD

XOXO Linn <3


Intressant? ;)

2012-01-05 @ 23:05:43
Hahaha vet inte varför men nu när man startat ny blogg och allt blir man så sugen på att bara skriva en massa inlägg, i min blogg jag hade tidigare så blev det tillslut så tråkigt så det ända man skrev va typ
"heej sitter vid datorn och lyssnar musik, ska väll plugga lite SO snart, hejdå! :)"
det är ju liksom inte det roligaste att läsa så därför kom jag och Elin på att vi kunde göra en tillsammans så blir uppdateringen och inläggen troligtvis mycket bättre, oftare och roligare! :D

just nu så är bloggen lite under uppdatering och vi ska fixa till den så att den blir mer våran egen med designen och sånt ;)

kommentera gärna mycket så vi har frågor att svara på och så för jag menar vem gillar inte att gå in på sin blogg och se att man har massor av nya kommentarer? :)

XOXO Linn <3

Intro till bloggen:)))

2012-01-05 @ 22:44:51

Hej jag heter Elin och är 14 år! Linn har ju redan berättat lite men det ska jag också ;)) Linn och jag har jämnt varandra i 9 år men bara varit bästisar i typ 7 år vilket ändå känns om en evighet ;) vi vet typ allt om varandra och tycker samma sak om det mesta ! Båda är sjukt envisa och vill alltid ha rätt kanske därför det tog typ 1 timme att hitta ett bloggnamn :)

Okej om mig nu :) jag är föd den 19 november så jag är 8 dagar yngre än Linn haha ! Älskar att spela och tävla i badminton och att vara med vänner! Är typ aldrig sur och arg eller kan typ inte vara det ;))) älskar att ha kul med vänner eller vem gör inte det ;))))


Första inlägget <3

2012-01-05 @ 22:24:37

Hej bloggen ! Första inlägget på nya bloggen ! Inte bästa namnet men lugnt bästa bloggen :P Både jag och Linn har lagt ner våra gammal bloggar och gjort den här ! Ska göra en ny snygg header haha om jag och Linn kan komma överens eller överhuvud taget göra en OK header ! Bloggar med mobilen så inlägget blir inte så långt men ska nog göra ett till i kväll !
// Elin <3


Heej hopp! ;)

2012-01-05 @ 22:21:15
jag i det "svarta" håret egentligen färgat brunt, blond från början och elin i det blonda håret :D

tja tja! i den här bloggen så kommer jag (Linn) och Elin skriva om allt som händer i vårat liv och runt omkring, sånt där som typ alla bloggar handlar om ;)
Vi ska försöka hålla igång den här bloggen så länge som möjligt och uppdatera minst en gång om dagen! :D

Ska väll typ ta och berätta lite om mig själv då nu när jag ändå håller på, Jag heter Linn, bor i stockholm och är 14 år. Jag fyller år den 11/11 så rätt sent på året, vet inte riktigt vad ni vill veta men aa jag och elin har känt varandra sen 6års och nu går vi som sagt i 8:an så det e ett bra tag, hon är dessutom en av mina allra bästa vänner :D<33

XOXO Linn <3

Välkommen till min nya blogg!

2012-01-05 @ 20:16:02


RSS 2.0